2 kommentarer om “Det er hyggelig med positiv omtale

  1. Jeg hygger meg med boken din om Piazzaer i Roma.
    Men- jeg synes din bildebruk på helside og doble sider er mangelfull, her bør det jo stå stedsangivelser! Jeg mistenker at noen av bildene overhode ikke stemmer med området som beskrives. Feks 319, ser det slik ut runt Santa Maria Maggiore? Håper dette kan rettes opp i ev senere utgaver.

    Liker

    1. Jeg er enig med deg. Flere store bilder er satt inn mellom avsnitt og har ikke direkte med kapitlet foran eller bak å gjøre. Dette burde vært merket bedre. Bildet på side 319 har ikke noe med Santa Maria Maggiore eller området rundt å gjøre.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s